Experter samlade under samma tak

Om oss

/ 01

Vilka vi är

Att vara en del av Queeings, är ett bevis på yrkesskicklighet som inger förtroende hos kunder och uppfattas som en garanti för kvalitetsarbete.

Större delen av uppsala har med hög säkerhet passerat  förbi våra fönster på kungstorget. De flesta har vänt om och tittat in i vår fina lokal, de flesta har bivit imponerade.

På Queeings uppskattar vi dig som du är, och ser till att du förblir den bästa varianten av dig själv. Utifrån det du vill, skapar vi din nya look. Vi håller hög kvalitét – i allt det vi gör. Här erbjuder vi noggranna och skräddarsydda behandlingar.
Att komma till oss ska kännas avslappnande och på samma gång exklusivt. Därför tar vi oss tid för våra kunder, erbjuder noggranna konsultationer och ger de bästa behandlingarna. Vårt team är noggrant utvalda och vi har specialister för just din utmaning. Oavsett vem du är eller vilken stil du vill ha är du alltid hjärtligt välkommen till oss på Queeings!
/ 03

Poulära tjänster

Highly Qualified Barbers

Vårt kvalificerade frisörteam har spetskompetens när det gäller hårvårdens förhållande till stilar, moden, trender och tekniker.

OLAPLEX

Olaplex är en vårdande behandling som förstärker ditt hår och gör det friskare. Den kan inkluderas i samband med att man gör slingor, vilket passar bäst för dig som vill bli mycket ljusare i håret. Olaplex ökar även livslängden på färgningen, vilket gör att du inte behöver färga om lika ofta. Dessutom hjälper den till att bygga upp och laga skadat hår – något som inte varit möjligt tidigare.

MAGNET-BEHANDLING

Magnet Ultimate Technical Additive bygger upp brutna bindningar på nytt, skapar nya och tar upp metaller. Resultat: Optimala färg- och blekningsresultat och skydd mot skador, gång efter gång.

KERATIN

En keratinbehandling passar bäst för dig som vill att ditt hår ska bli sådär rakt och glansigt som modellernas i schamporeklamerna och på hårfärgskartongerna. Du som är ute och letar efter en frisör som kan fixa en keratinbehandling i Uppsala behöver inte leta längre – vi på Avans Klipp hjälper dig gärna!

Haircuts

Lorem Sit Haircut

$30

Haircut Cillum

$35

Bibendum Haircut

$45

Haircut Amet

$70

Shaves

Shave Consequat

$35

Vulputate Shave

$40

Shave Accumsan

$50

Beard Trim

Proin Beard Trim

$50

Beard Trim Mauris

$65

Mustache Trim

Mustache Trim

$35

Mustache Lipsum

$65

Mustache Erat

$65